RECOPILACIÓ BREVA DE LAS MATERIAS QVE LO AVTOR TROBA DE INTERÉS EN LO REFERENT A JARDINS I PAISATGES, ENTRE ALTRES CVRIOSITATS

dimecres, 24 de juny del 2009

FOC DE SANT JOAN

follet trapella-Sisa




OC ...

per a grans...
mitjans...



atrevits...

i petits.

També hi ha revetlla per a romàntics...
cim del turó del Carmel


Fins l'any que ve

Foc de sant Joan!

12 comentaris:

RaT ha dit...

Benvolgut Germà Frare,

Les fotos dels mitjans m'encanten!! tenen moviment i l'esència de la festa (semblo un anunci de la TV). Veig que va aprofitar molt bé la Revetlla i que gairebé va passar per davant del meu cau quan anava a fotografiar "la muntanya pelada"... ;)... esperi's per les bateries, eeeeh!!!

(ah! si pitja sobre la paraula muhammara veurà la recepta o be, aqui mateix: http://mediahoradecocina.blogspot.com/2008/03/muhammara-crema-de-pimientos-y-nueces.html)

fra miquel ha dit...

Doncs sí estimada RaTeta, vaig pujar a "la pelada", tot i que tenia la temptació de fer-ho a les bateries. Però com que no conec el camí...
El foc és del carrer Llobregós. Temo que li queden pocs anys a aquest espai per fer focs. Potser són les últimes fotos que puc fer d'aquesta foguera de Sant Joan. Una de les poques que es deuen poder veure a la ciutat de Barcelona.
Gràcies per la recepta, un dia ho provo. Té bona pinta.
B7s

novesflors ha dit...

Uau, quines fotos! M'encanten. Això és aprofitar una revetlla com-déu-mana :)
Espere que hages tingut una bona diada.

rhanya2 ha dit...

Quines fotos tan precioses, Fra Miquel!! Quina il·lusió... Ets un reporter fantàstic!
Per cert, les de la revetlla d'ahir a ca'l Veí... les podem veure abans que les pengis...?
;)

Rita ha dit...

A mi també m'han encantat les teves fotos de la revetlla. I quants records la dels romàntics...
Precioses, fra miquel, gràcies!!!!

Però... hi ha fotos de la revetlla del veí???? Espero que no les pengis eh!!!! ;-)
Petons!

fra miquel ha dit...

Gracies gracies Novesflors. Si, ho vaig passar bé fent fotos, m'agrada.
Només que una festa en dimecres és un tant estranya. Avui dijous em pensava que era dilluns... una mica de desorientació si que fa, Oi?

Violette...estàs segura que vols veure les fotos de la revetlla a cal veí? Mira que el meu objectiu es fica a tot arreu i no importa si hi ha poca llum...

Tranquil·la Rita, de moment encara no les he tretes ni de la targeta SD.

Petons a totes.
Bé, més petons, que a la revetlla ja us en vaig donar.

Que guapes que sou!!

frikosal ha dit...

Precioses imatges, moltes gràcies.

khalina ha dit...

ohhhh quines fotos més maques! Una delícia. Es cert que per Barcelona costa veure fogueres. En canvi, quan era petita hi havia moltes. O això em sembla.

Per cert Frare, qui et va esgarrapar a Cal Veí? Si compares les dones amb la Bouganvillea glabra... serà que alguna et va donar motius.

Avisarem als detectius de Blogsville per mirar totes les ungles. A veure si en alguna es troben restes del teu hàbit de festa ;)

fra miquel ha dit...

Ostres, fricosal! quina alegria trobar-te per casa. Gracies a tu per passar-te.
A mi ja m'agradaria fer fotos com les teves, ja! Potser em falta l'equip adequat, per què de paciència ja en tinc. De tota manera, així que pugui em compro un macro i començo a fotografiar flors (si és possible amb bitxets inclosos) I també tinc interès en fotografiar paràsits de les plantes i paràsits dels paràsits de les plantes, que també n'hi ha. Tot arribarà.

No, no va ser a la revetlla del Veí de Dalt. Que totes les que vareu venir sou molt guapes i carinyoses. És una història passada que prefereixo no recordar.
Ja has entès que en el comentari del post anterior no volia comparar les dones amb la traïdoria de les bouganvillees si no, amb la "esgarrapadoria" d'algunes. Oi?
Ai! És que no em sé explicar! Ja dic jo que no serveixo per escriure. Millor no ho intento arreglar que encara anirem a pitjor

Bs7 i carantonyes dolces

framiquel

el paseante ha dit...

Sense el text, podria pensar que aquestes fotografies són d'una intifada palestina: foc, gent corrent, explosions... La nit de Sant Joan vas fer de corresponsal de guerra.

fra miquel ha dit...

Doncs aquesta mateixa impressió vaig tenir quan estava dalt del turó del Carmel, Paseante. Es sentien explosions per arreu, llums, coets que semblaven bales traçadores, traques (metralladores?), trets. Si tancaves els ulls...

khalina ha dit...

ja ho vaig entendre. No et preocupis